m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

12. Motosusret na Kneji

I ove godine, tradicionalno – drugog vikenda u kolovozu, Ogulin će razbuditi zvuk motora!

Kao i svake godine, tako i ove, Moto klub Vještice organiziraju međunarodni moto susret na popularnom izletištu iznad Ogulina, a podno planine Klek, nadaleko poznate po klečkim vješticama koje se okupljaju u olujnim noćima. Organizatori se nadaju kako ipak ova noć neće biti olujna, barem što se tiče vremenskih uvjeta.

Program započinje već u petak, 10. kolovoza pićem dobrodošlice i zagrijavanjem. Drugi dan, koji je ujedno i glavni dan susreta, program počinje prije 10:00 pićem dobrodošlice za sve goste, prijatelje i sudionike, nakon čega se kreće u panoramsku vožnju ogulinskim krajem. Ostatak dana je slobodan za zabavu i razonodu dok će se svi ponovno okupiti u 17:00 na defileu ulicama. Potom slijede Moto igre i zabava do dugo u noć pri čemu su za zabavu zaduženi bendovi Sound source i MOFRK bend. Oko ponoći sve posjetitelje očekuje i iznenađenje.

Obzirom na sve veći interes posjetitelja i gostiju, ove godine na moto susretu se očekuje i dolazak većeg broja inozemnih bikera iz susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine i Italije.

Vidimo se 11. kolovoza na Kneji!!!