m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Dani meda

Pčelarsko društvo Ogulin ovaj vikend organizira 15. Dane meda u Ogulinu “Zlatno saće 2022.” Izložbeno prodajna manifestacija održat će se u gradskom parku kod crkve Sv. Križa 23., 24. i 25. rujna.

 

Program počinje u petak 23. rujna u 16,00 sati, izložbom i prodajom pčelinjih proizvoda, gdje će vrijedni pčelari predstaviti svoj trud, rad i znanje. S obzirom da je prošle godine bila trideseta obljetnica rada Pčelarskog društva, ali nije bilo mogućnosti za obilježavanje, odlučili su proslaviti zajedno sa svojim građanima uz koncert grupe Speen u 20,00h.

Svečano otvorenje manifestacije bit će u subotu, 24. rujna u 10,00 sati. Pozvani su brojni gosti iz grada i županije, a otvorenje će uveličati svojim nastupima Puhački orkestar DVD-a Ogulin, KUD Klek te Društvo Naša djeca sa mažoretkinjama.

Sajam će biti otvoren do 19,00 h i nastavit će se u nedjelju od 08,00 do 13,00h.

Pokrovitelji ovogodišnjih Dana meda su Karlovačka županija, Grad Ogulin, te općine Josipdol i Tounj. Nakon dvije godine „Zlatno saće“ se ponovno vraća u punoj organizaciji. Predstavit će se i ponuditi svojim građanima pregršt kvalitetnih i zdravih proizvoda. Članovi Pčelarskog društvo Ogulin pozivaju sve da uveličaju ovu manifestaciju svojim dolaskom i obilaskom te da se zajedno s njima u petak navečer provesele i zaplešu.