m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Enter Croatia – web stranica na kojoj strani gosti mogu najaviti svoj dolazak u RH

S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske te kako bi naši gosti bili upoznati s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj, stvorena je web stranica entercroatia.mup.hr.

Na navedenoj stranici se nalazi online obrazac u koji se upisuju svi podaci koji su traženi u procesu prelaska granice te uz jednostavno predočenje putovnice ili osobne isprave policajcu na granici, broj ili kod s osobne iskaznice ili putovnice se automatski povezuje sa svim unaprijed upisanim podacima online.

Na taj način je cjelokupna procedura upisivanja podataka svake pojedinačne osobe u vozilu svedena na vremenski minimum.

Istovremeno, svi oni koji ispune svoje podatke online, na njihovu email adresu će biti poslane upute koje će sadržavati epidemiološke informacije i mjere na snazi u RH za njihov siguran boravak u Hrvatskoj.

U ovom trenutku web stranica ima obrazac dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

Nadalje, obzirom da je posjedovanje potvrde o rezervaciji smještaja jedan od uvjeta za ulazak u RH za strane državljane, prilažemo dokument Potvrda_rezervacija koji sadrži sve nužne podatke koje treba sadržavati Potvrda a mogu ga koristiti svi pružatelji usluga koji nemaju otprije definiranu formu slične potvrde.

Potvrda rezervacija