m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Formula Driver 2018. – memorijal Ivica Kišasondi

Vrh hrvatskog automobilizma ponovno provodi vikend u Ogulinu.

Nakon odlično odrađene prošlogodišnje Formula driver utrke u organizaciji Auto kluba Klek za koju je AK Klek primio priznanje za najbolje organiziranu Formula driver utrku u 2017. godini, ove godine se vrh Hrvatskog automobilizma vraća u Ogulin i to ponovno 25.-26.8.2018 na stazu Klek. S obzirom na prethodne dvije utrke ove godine koje su se održale u Buzetu i Opatiji (Učka) na kojima je bio rekordan broj natjecatelja, oko 200 u Buzetu i 180 na Učkoj, u Ogulinu se također priprema rušenje rekorda prošlogodišnjeg broja prijava (106), jer već do sada imaju prijavljenih 126 vozača.

Iz Auto kluba Klek kažu da je zainteresiranost ekipa za posjet Ogulinu velika, s obzirom da se više ne traži jedno noćenje, sa subote na nedjelju, već si mnogi žele iskoristiti cijeli vikend za posjet Ogulinu, a na tome su radili i prošle godine s ciljem da promoviraju grad i sav sadržaj kojeg ima. Pripreme za utrku se bliže kraju, te je za subotu 25.8 od 16-18h planirana izložba trkaćih automobila u centru grada (parking iza Starog grada), a u nedjelju 26.8. od 8:00h počinju vožnje s jednim treningom i tri bodovne vožnje.

Svečano otvorenje bit će 26.8 u 10:20 sati, te će kao i prošle godine gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović odvesti prvu vožnju u trkaćem automobilu, nakon čega se kreće s prvom utrkom.

“Vidimo se na Međunarodnoj auto utrci, Formula driver Ogulin 2018 – Memorijal Ivica Kišasondi”-poručuju organizatori.