m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Formula driver Ogulin – Memorijal Ivica Kišasondi

U organizaciji AK Klek na stazi Klek ove godine se održava 5.Formula driver utrka, u terminu od 20. – 21.08.2022. godine.

 

Sada već standardno u 8. mjesecu uz moto susret kojeg organizira MK Vještice imamo i automobilističku utrku na stazi Klek u organizaciji Auto kluba Klek koja se održava 20. – 21.08.2022. godine. Ove godine obilježava se peta utrka u Ogulinu, a tim povodom je i vikend program posložen tako da će u subotu od 20 sata na parkiralištu “Baza” svirati grupa Master iz Ogulina ispod velikog šatora uz ugostiteljsku ponudu jela i pića, a program se nastavlja u nedjelju 21.08. od 08:30 sati kada počinje prvi trening te u 11:30 sati kada je svečano otvorenje i početak prve utrke. Od ove godine novost je dodatna vožnja za 5 najbržih vozača koji nakon završene odvožene dvije službene vožnje voze treću kao dodatna atrakcija za gledatelje i dodatno se boduje za prvenstvo natjecanja.
Kao što se moglo zadnjih tjedana vidjeti, članovi kluba kao i simpatizeri uređuju stazu i oko nje te se trenutno rade završne pripreme. Utrka će biti popraćena sa live prijenosom kojem će se moći pristupiti i preko facebooka Ak Klek, stranica OG portala te Youtuba. Pozivamo Ogulince da posjete idući vikend “Bazu” u što većem broju, ulaz je besplatan, ali napominjemo da se pridržavaju uputa redara i službenog osoblja radi sigurnosti svih prisutnih.

Vidimo se u što većem broju!

Zbog održavanja auto utrke Formula driver Ogulin u nedjelju 21.08.2022. godine u vremenu od 08:00 – 19:00 sati za sav promet bit će zatvorena dionica županijske ceste ŽC3254 od parkirališta “Baza” iznad sela Puškarići do ŠRC Kneja u duljini od 4300m. Promet prema naseljima Bjelsko, Jasenak i Drežnica te prema Ogulinu bit će propuštan svaka 2 sata, te u slučaju potrebe za prolaskom Hitne pomoći, Vatrogasaca ili Policije prometnica se otvara odmah.