m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

JAVNI POZIV ZA OBAVLJANJE UGOSTITELJSKIH DJELATNOSTI POVODOM DANA GRADA OGULINA 2023.

Turistička zajednica grada Ogulina kao jedan od organizatora povodom organizacije događanja za Dan grada Ogulina objavljuje Javni poziv za obavljanje ugostiteljskih djelatnosti.

Događanja se održavaju:

02. i 03.09.- pomoćni stadion NK Ogulina (PagoLand igraonica)

08. i 09.09. – gradski parking kod dvorane Ivica Cindrić Piva (velika pozornica – nastupi glazbenih izvođača)

16.09. -Park kralja Tomislava (program Udruge žena)

Javni poziv traje od 27.07. do 21.08.2023. godine., a iskaz interesa i odabir za besplatno korištenje lokacije i infrastrukture provodi se podnošenjem pisane prijave temeljem uvjeta ovog Javnog poziva. Predmet Javnog poziva je izdavanje dozvole za korištenje lokacije, bez naplate najma, kroz vlastiti dovoz i odvoz, za obavljanje ugostiteljskih djelatnosti povodom Dana grada Ogulina 2023.

Svi zainteresirani svoj interes trebaju iskazati podnošenjem pisanog zahtjeva na adresu: Turistička zajednica grada Ogulina, Kardinala A. Stepinca 1, 47 300 Ogulin (osobno ili poštom) ili elektroničkim putem u PDF formatu na adresu [email protected] s naznakom Za Javni poziv – Dan grada Ogulina 2023.

 U prijavi ugostitelja potrebno je navesti: naziv, adresu, OIB, djelatnost, tel/mob/e-mail, podaci i kontakt odgovorne osobe, detaljan opis predloženih usluga s cjelokupnom ponudom.

Turistička zajednica grada Ogulina kao jedan od suorganizatora zadržava pravo posebnih zahtjeva u cilju prilagođavanja programu i sadržaju događanja povodom Dana grada Ogulina 2023. 

Detaljne informacije Javnog poziva se nalaze u prilogu ove objave kao i obrazac koji je potrebno ispuniti  u sklopu prijave.