m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Lijepom u našom u Ogulinu

Ogulin će ponovo biti domaćin emisije “Lijepom našom” koju vodi poznati HRT-ov voditelj, Branko Uvodić. Do sada su iz Ogulina emitirane dvije emisije, a posljednja je bila 2008. godine.

Javno snimanje emisije bit će u utorak, 22. siječnja, u Sportskoj dvorani Prve osnovne škole Ogulin. Snimat će se dvije emisije, u trajanju od po 70 minuta, što je odlična prilika za promociju Ogulina, jer je riječ o emisiji koja osim u Hrvatskoj se gleda i u cijelom svijetu.

Na javnom snimanju emisije nastupit će KUD “Klek“, Ogulin, KUD “Sv. Juraj“, Zagorje Ogulinsko, KUD “Tounjčica“, Tounj, KUD “IZVOR“, Generalski Stol, VA KUD-a“Klek“ , Drajsani s Vučjaka (Gudci), Mladi Drajsani s Vučjaka (Gudci), Partyano, Harmony, Jelena Kuliš, David Temelkov, Boemi, Skitnice, Klapa Slunjanke…

Ulaznice za javno snimanje emisije se mogu kupiti na klizalištu u terminima 10-13 sati te 16-20 sati do 13.1. (to jest, do zatvaranja klizališta). Iznimno u datumima 9.,10. i 11. siječnja u jutarnjem terminu 10-13 sati se ulaznice mogu kupiti u uredu Turističke zajednice grada Ogulina, jer klizalište ne radi.

Od 14.1. ulaznice će se moći kupiti samo i isključivo u uredu Turističke zajednice grada Ogulina, radnim danom 10-14 sati.

 

Svi su pozvani uveličati javno snimanje emisije u Ogulinu.