m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Nagradni natječaj

Uključite se u uskršnji nagradni natječaj i osvojite vrijedne nagrade.

Pravila kreativnog natječaja “Uskrsni zeko”
Članak 1.
Priređivač kreativnog natječaja je Turistička zajednica grada Ogulina, Kardinala A. Stepnica 1, 47 300 Ogulin.
Članak 2.
Naziv kreativnog natječaja je “Uskrsni zeko”. Nagradni natječaj Turističke zajednice grada Ogulina traje do 7. travnja 2021. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na Facebook stranici @Turistička zajednica grada Ogulina i Instagram profilu @visitogulin.

Članak 3.

Svrha kreativnog natječaja je potaknuti osobe na posjet gradskom parku u Ogulinu te povećati vidiljvost destinacije na društvenim mrežama.

Članak 4.

Za sudjelovanje u Facebook i Instagram kreativnom natječaju potrebno je napraviti fotografiju i objaviti je na svom profilu najkasnije do 7. travnja2021. do 23:59 sati, u obliku objave, Storyja ili Reelsa. Označiti i pratiti @visitogulin Instagram ili @Turistička zajednica grada Ogulina Facebook profil i staviti hashtag #visitogulin.
Svaki sudionik sudjelovanjem u kreativnom natječaju do 7. travnja2021. do 23:59 automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 3 fotografije. Također,nakon objave pobjednika potrebno je odstrane istih da pošalju osnovne osobne podatke: ime i prezime,adresu prebivališta i broj mobitela u inboxu odnosno putem poruke na Turistička zajednica grada Ogulina Facebook stranici ili @visitogulin Instagram stranici.

U kreativnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim djelatnika Turističke zajednice grada Ogulina te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s više objava u kreativnom natječaju, a nagradu može osvojiti samo s jednom, po izboru žirija. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.

Članak 5.

Facebook i Inastagram nagradni fond za uključuje:

1. Poklon šalicu i platnenu vrećicu Suvenirnice&gift shopa Moemoea

2. Poklon bon za 2 burgera restorana Štross Ogulin

3. Poklon bon za dvije palačinke po izboru za 2 osobe hotela Frankopan

Članak 6.

Odabir dobitnika nagrade obavit će se 9. travnja 2021. u sjedištu Turističke zajednice grada Ogulina u Ogulinu od strane žirija sastavljenog od članova tima TZGO. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

Članak 7.
Rezultati kreativnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Turističke zajednice grada Ogulina i Instagram profilu @visitogulin 10. travnja 2021.

Članak 8.

Dobitnici će paket dobiti osobnim preuzimanjem na adresi priređivača.

Članak 9.

Način sudjelovanja u kreativnom natječaju oglašava se od 31. ožujka 2021.

Članak 10.

U slučaju vlastite procjene, Organizator zadržava pravo izmjena pravila natječaja u svakom trenutku o čemu će obavijestiti sudionike na primjeren način.

Članak 11.

U slučaju spora između priređivača i sudionika kreativnog natječaja “Uskrsni zeko”nadležan je Općinski sud u Karlovcu, Stalna služba Ogulin.

Članak 12.

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.

*Turistička zajednica grada Ogulina poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime.

** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira,potiče ili upravlja, niti je na bilo koji način povezana s natječajem.