m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Najiznajmljivač 2023.

Poštovani iznajmljivači koristimo priliku kako bismo vas obavijestili da se i ove godine nastavlja projekt Novog lista pod nazivom „Najiznajmljivači 2023.”  uz podršku Hrvatske turističke zajednice.

Projekt „Najiznajmljivač 2023.” usklađen je sa Strategijom održivog turizma s fokusom na dvije odrednice – što većoj disperziji na cjelokupnom teritoriju Hrvatske uvođenjem posebnih nagrada koje će se dijeliti za energetsku samodostatnost i ekološku prilagođenost pojedinih objekata, kao i suradnju s lokalnim proizvođačima autohtonih prehrambenih proizvoda.

Projekt podrazumijeva odabir najboljih hrvatskih iznajmljivača u sljedećim kategorijama:

– najbolji apartman

– najbolja kuća za odmor

– najbolja vila

Do 15. rujna ove godine, privatni iznajmljivači mogu se prijaviti putem web stranice https://najiznajmljivaci.novilist.hr/

Molimo da vaše prijedloge i eventualna pitanja pošaljete do 14. srpnja u Turističku zajednicu grada Ogulina putem e-maila: [email protected].

Prema pravilima natječaja prijavljuju se iznajmljivači u pojedinim kategorijama objekata. Nakon komisijskog pregleda svih pristiglih prijava, slijedi detaljan odabir finalista s komisijom u kojoj sudjeluju predstavnici Hrvatske turističke zajednice i Novog lista d.d. Ovisno o pristiglim prijavama, finalisti će biti raspoređeni u najavljenim kategorijama koje ne moraju sadržavati isti broj kandidata. Po odabiru najboljih u užem krugu natječaja, slijedi obilazak terena od strane predstavnika novinarske redakcije Novog lista.

Svi iznajmljivači koji budu odabrani u uži krug predstavljaju se na prestižnim redakcijskim formatima u tiskanom i web izdanju Novog lista, jednog od najčitanijih dnevnih izdanja i web portala u Hrvatskoj, čime postižu i značajnu besplatnu promociju svojih objekata.

Dobitnici priznanja “Najiznajmljivač 2023.” bit će proglašeni na posebnoj svečanosti u studenom 2023. godine, uz prisustvo ministrice turizma i sporta, gospođe dr. sc. Nikoline Brnjac i direktora Hrvatske turističke zajednice, gospodina mr. sc. Kristjana Staničića.

Vjerujemo da ćemo zajedničkom suradnjom kvalitetno predstaviti izbor najboljih privatnih iznajmljivača iz svih dijelova Hrvatske te tako doprinijeti još značajnijoj medijskoj promociji ovog izrazito važnog segmenta hrvatskog turizma.