m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Ogulinci u Novu godinu zakoračili veselo na ulicama grada

Brojni Ogulinci se zabavljali na ulicama grada.

Tradicionalni doček nove godine održan je na Trgu kod golubice, u Novu godinu uveli su ih najbolji ogulinski bendovi Partyano i Speen. Red pjesme, red plesa i red zabave. Glazbeni program je započeo već u 22 sata, iako su se brojni posjetitelji počeli već oko 20 sati okupljati za vrijeme tonske probe. Kroz cijeli program ih je vodio poznati radijski voditelj Radio Ogulina, Dubravko Dragičević.

Kako bi sve prošlo u veselom iščekivanju i kako zanimljivosti ne bi nedostajalo, pobrinuli su se i brojni partneri dočeka koji su za tu prigodu osigurali nagrade za najsretnije posjetitelje. Bilo je tu svega, od večera, sauna za dvoje do putovanja u Toskanu za dvije osobe u organizaciji putničke agencije Klek. Voditelj je znakovito bacao teniske loptice u publiku kao najavu Državnog prvenstva Hrvatske u tenisu, koji se već sljedeći vikend počinje održavati u Ogulinu. Prvi put prvenstvo nije u Zagrebu, već u gradovima Osijeku, Zadru i Ogulinu. Trajat će do početka veljače, za kada je predviđeno finale.

Doček je organiziran pod visokim pokroviteljstvom Grada Ogulina, te su tako sve uzvanike u ponoć pozdravili gradonačelnik Dalibor Domitrović, sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom, te je saborski zastupnik Tomislav Lipošćak.