m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Ogulinski dječji festival JAGOR

Ne propustite u nedjelju 25. listopada u 19 sati u Ogulinu

U nedjelju, 25. studenoga 2018. godine u 19 sati, održat će se drugi Ogulinski dječji festival Jagor. Organizator i pokretač ovog festivala humanitarna je Udruga Oda prijateljstvu koja već dvanaest godina pomaže teško bolesnoj djeci i mladima ogulinskoga kraja i koja je do sada donirala više od 800.000 kuna.

Ideja festivala Jagor promoviranje je dječjih pjevačkih talenata, a na drugom Jagoru natjecat će se 12 natjecatelja, 11 djevojčica i 1 dječak, iz svih osnovnih škola s ogulinskoga područja (Prva osnovna škola i Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina, Osnovna škola Josipdol i Osnovna škola Plaški) te se boriti za tri nagrade stručnog žirija, u kojem sjede glazbenici iz ogulinskih bendova, zborova ili klapa, te jednu nagradu publike koja će svoga pobjednika odabrati zaokružujući redni broj izvođača na glasačkom listiću.

Suorganizatori Ogulinskog dječjeg festivala Jagor su, uz Udrugu Oda prijateljstvu, Pučko otvoreno učilište Ogulin, Turistička zajednica Grada Ogulina i HDS Zamp, a pokrovitelj festivala je Grad Ogulin. Medijski pokrovitelj manifestacije je Radio Ogulin.

Svaki projekt Udruge Oda prijateljstvu ima humanitarni karakter pa će tako i Ogulinski dječji festival Jagor poslati poruku pomaganja i podrške petogodišnjem dječaku Denisu za koga će ići sav prihod od prodanih ulaznica (po cijeni od 25 kuna). Udruga Oda prijateljstvu otvorila je za ovu humanitarnu akciju i poseban račun na koji se mogu uplaćivati sredstva za Denisa, a koji će se zatvoriti nakon festivala i donacije Denisovim roditeljima. Pozivamo sve koji mogu i žele donirati da svoje uplate izvrše na taj posebni račun u Erste banci IBAN – HR 6424020061500066628

 

Vidimo se u nedjelju u Ogulinu!