m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Opkoračiti vrijeme/Shadow suite

Ne propuste jedinstveni audio-vizualni performans u Ogulinu u izvedbi Ane Salopek i Domagoja Vukovića

Petak, 5.8. u 21 sat – Đulin vrt


U petak 5.8. će se u Đulinom vrtu (amfiteatar Parka izviđača) održati jedinstveni događaj, prvi takav u Ogulinu. Događaj će spojiti glazbenu i likovnu umjetnost u jednosatni preformans tijekom kojeg ćete imati priliku uživati u iznimnim glazbenim brojevima pod palicom virtuoza @Domagoja Vukovića, dok će istovremeno poznata ogulinska ilustratorica @Gospođica Ura izrađivati jednu od svojih ilustracija.
Shadow suite opisuje pradavnu borbu dobra i zla. Ovisno o ugođaju stavaka, pjesme koje prate stavke se mijenjaju. Na repertoaru će se izvoditi pjesme koje su duboko utkane u nama, kojem će svakom pobuditi ono nešto, bez suvislih riječi da iskaže što to jest. Etno pjesme te pjesme s istim pradavnim formulama, dati će dati svoj doprinos Shadow suiti.
Shadow suite je opkoračiti vrijeme.
OPKORAČITI VRIJEME – umjetnost zaustavlja vrijeme i njegovo protjecanje gubi svaki smisao kada smo uronjeni u beskonačni svijet koji umjetnost, posebice glazba stvara u nama. Opkoračiti vrijeme je poziv svima da urone u trenutak i zaustave sve satove i svo vrijeme postojeći samo među žicama jedne gitare i plešući s linijama jednog crteža, sasvim slobodni dodirnuti i stvoriti svijet kakav žele. Koračati komunikacijom dviju umjetnosti – glazbom i crtežom – stvarajući put u kojem ne postoje mjerne jedinice vremena čini se kao uspješno zaustavljanje vremena s osmjehom na licu.
Dođite i prisutvujte ovom jedinstvenom događaju. Vidimo se!