m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Poziv na sastanak – prodajna ponuda na Bajkovitom Adventu u Ogulinu

Turistička zajednica grada Ogulina, uz potporu Grada Ogulina i u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Ogulin, Zavičajnim muzejom Ogulin, Ivaninom kućom bajke, LAG Frankopan i Udruženje obrtnika Ogulin, organizira Bajkoviti Advent u Ogulinu u vremenu od 01.12.2019. do 07.01.2020. Za vrijeme trajanja Bajkovitog Adventa u Ogulinu organizirat će se i Adventski sajam prodajnog i izložbenog karaktera. Pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe (obrte, j.d.o.o., d.o.o.,..) na sastanak s ciljem prikupljanja interesa i organizacije Adventskog sajma, a koji će se održati u prostoriji Udruženja obrtnika Ogulin, Ul. Vladimira Nazora 11, Ogulin, u četvrtak, 31.10.2019. s početkom u 19:30.

Bajkoviti Advent u Ogulinu želi okupiti i prezentirati ponajviše tradicijske proizvode ogulinskog kraja i prigodne proizvode i usluge ogulinskih obrtnika i gospodarstvenika. S ciljem prezentacije koncepta programa Bajkovitog Adventa u Ogulinu, kreiranja i unaprijeđenja turističke ponude grada za vrijeme događanja i što kvalitetnije organizacije Adventskog sajma pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe (obrte, j.d.o.o., d.o.o.,..) na sastanak. Na sastanku će se prezentirati koncept ovogodišnje edicije Bajkovitog Adventa u Ogulinu, ulozi organizatora i partnera u razvoj infrastrukture i uvjeti sudjelovanja u prodajnom asortimanu u okviru Bajkovitog Adventa u Ogulinu.

Pridružite nam se u što većem broju. Vaše mišljenje nam je bitno, izrazito s aspekta uspostave tehničkih uvjeta na lokacijama prodaje.

Za dodatne informacije možete se obratiti na kontakt:

Turistička zajednica grada Ogulina, kardinala A. Stepinca 1, 47300 Ogulin; 047 532278; aleksandra@tz-grada-ogulina.hr