m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Poziv za prijavu umjetničkog i kreativnog sadržaja za sudjelovanje na 17. Ogulinskom festivalu bajke

Pozivamo sve zainteresirane dan nam pošalju svoje prijave za umjetnički sadržaj kako za lipanjsko tako i za rujansko izdanje u terminima 10.-12.06. i 09.-11.09.2022.

Pozivamo sve zainteresirane da ispune prijavu sadržaja kojim žele gostovati na Ogulinskom festivalu bajke. Prijaviti možete profesionalni ili amaterski umjetnički program ili kreativnu radionicu putem dostave odgovarajućeg obrasca, isključivo elektroničkom poštom, u za to predviđenom roku.

17. po redu Ogulinski festival bajke će se održati po drugi puta u dva termina, lipnju i rujnu.

Tema ovogodišnjeg Festivala je „Dobro uvijek pobjeđuje“ baš kao i u nekim od najljepših hrvatskih i svjetskih bajki, slavimo pobjedu dobra, s nadom da će se popraviti epidemiološka situacija i da ćemo u ovoj festivalskoj godini slaviti kraj svjetske pandemije. Ogulinski festival bajke će se ponovno održati kao i prije početka epidemije te da ćemo se moći susresti s dragim ljudima i suradnicima bez straha i maski i zagrliti ih kao nekada.

Rok za prijavu programa: 28.02.2022.

e-mail za prijavu: [email protected]

Nakon isteka roka prijave, organizator će u suradnju s umjetničkim direktorom izvršiti selekciju prijavljenog sadržaja te će o rezultatima odabira obavijestiti sve prijavitelje.

Veselimo se i ovogodišnjem druženju s vama!