m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Program 16. Ogulinskog festivala bajke

Putujte festivalskim programom na već poznatim scenama kroz tri uzbudljiva dana.

Pregršt sadržaja donosi 16. Ogulinski festival bajke. Taj zaigrani mladić nas je odlučio počastiti slavljem za svoj 16. rođendan! Priredio je zaista veselo slavlje, puno predstava i radionica! Ne, nije zaboravio ni pripovijedanje, a osim onog u Ogulinu odlučio je odvesti pripovjedače i na Klek, zbilja posebno mjesto za čuti bajku, i to u podne!

Organizirao je izložbe malih životinjica i ptica u nedjelju, veliku zmajarsku radionicu, kao i zipline! A za sve velike je pozvao Silvija Pleštinu i pripremio PUB kviz!

Za rekreativce je organizirao biciklijadu, a ukoliko ne želite doći vlastitim vozilom, sve je dogovorio i sa Hrvatskim željeznicama kako biste mu na rođendan stigli Karlekom. A ukoliko dođete vlakom, naravno da će vas dočekati kao najbolji domaćin.

Na posebnom jezeru u obliku srca je pripremio i izložbu talentirane ilustratorice. Zamislite, ilustracije će smjestiti u krošnje drveća.

Da ne odamo previše, jer treba nešto ostati i iznenađenje, zavirite u program i posjetite nas ovaj vikend, 11.-13.6. Sigurno ćete se dobro zabaviti i poželjeti da ovo slavlje traje svaki dan!

16 Ogulinski festival bajke – program