m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Streetball OG

Ove subote u Ogulinu se održana turnir u uličnoj košarci, a partner turnira je košarkaški klub Cedevita

Ove subote, 25.8. od 16 sati sve zaljubljenike u košarku očekuje turnir u uličnoj košarci u organizaciji košarkaškog kluba Ogulin. Inače, riječ je o međunarodnom turniru koji je uvršten na FIBA-in kalendar te će tako po prvi puta svi posjetitelji turnira imati priliku vidjeti neke od najboljih haklera upravo u Ogulinu.

Streetball OG je otvoreni turnir 3X3 po FIBA streetball pravilima. Nagrada za 1 mjesto iznosi 5000,00kn, za 2. mjesto 2000,00kn, dok će 1000,00kn završiti u rukama trećeplasirane momčadi. Utješne nagrade od 500,00 kuna očekuju one ekipe koje se nađu od 5 do 8 mjesta u ukupnom poretku. Do sada je već prijavljeno 15 ekipa.

Organizatori za posjetitelje organiziraju tombolu, a prva nagrada je 6- dnevno putovanje u Makedoniju za dvije osobe u organizaciji putničke agencije KLEK.

Tijekom dana sve natjecatelje i posjetitelje zabavljat će sve će razni DJ-i a sve će se okončati velikim after basketball party-em u caffe baru Snoopyu, nastupom DJ Brune Contia i Nick de Viea.

Veličinu i važnost ovog turnira su prepoznali brojni partner i spoznori, kao i Košarkaški klub Cedevita, koji se uključio kao partner turnira.