m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Tjedan odmora vrijedan

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokreću projekt “Tjedan odmora vrijedan” koja ima za cilj usmjeriti interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Poštovani turistički djelatnici,od danas se možete uključiti u promotivnu akciju “Tjedan odmora vrijedan”. Pronađite kategoriju koja najbolje opisuje vašu djelatnost na web stranici tjednodmoravrijedan.hr i prijavite svoju turističku uslugu.

Tjekom ožujka počinje velika nacionalna kampanja Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im nudi “Tjedan odmora vrijedan”.

50% niže cijene turističkih usluga priivući će brojne domaće goste na putovanja po Hrvatskoj između 10. i 19. travnja čime će se produžiti trajanje predsezone i ostvariti vrhunske turističke rezultate za ovaj dio godine. Prijave za ovaj projekt kreću 17. veljače, a svoje ponude možete predati sve do 7.travnja 2020.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila [email protected] ili na brojeve telefona: 01/6169 355 ili 01/6169 366

Tjedan odmora vrijedan

Ministarstvo turizma i HTZ