m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Zvuci tamburice Ogulina i Detroita

U petak, 14. srpnja grad Ogulin ugostit će Hrvatski folklorni ansambl „Nova nada“ iz Detroita, Michigan, koji dolazi na turneju u Hrvatsku gdje će održati nekoliko koncerata i nastupiti na Đakovačkim vezovima. 

Zbog vrlo dobrih i prijateljskih odnosa sa Društvom Ogulin odsjeka 530. Hrvatske bratske zajednice iz St. Thomasa u Ontariju, dolaze u Ogulin gdje će se u društvu g. Franje Bertovića predsjednika Hrvatske bratske zajednice u Americi, upoznati sa našim gradom, gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem s kojim će biti upriličeno zajedničko fotografiranje, nakon čega odlaze u Zagorje Ogulinsko posjetiti Područnu školu Bernarda M. Luketića Zagorje, Etno kuću, i crkvu Sv. Jurja gdje će im dobrodošlicu poželjeti vodstvo KUD-a Sveti Juraj.

U 19.30 sati u  Frankopanskom kaštelu održat će se jedinstveni nastup Hrvatskog folklornog ansambla „Nova nada“ i KUD-a „Sveti Juraj“ Zagorje Ogulinsko te ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da ga uveličaju svojim dolaskom i budu dobri domaćini našim gostima iz Detroita.