m

Turistička zajednica Grada Ogulina

ADRESA
Kardinala A. Stepinca 1
47300 Ogulin

Pratite nas:
GO UP

Javni poziv za prijavu umjetničkog i kreativnog sadržaja za sudjelovanje na 19. Ogulinskom festivalu bajke

Pozivamo sve zainteresirane da nam dostave svoje prijave programa kojim žele gostovati na 19. Ogulinskom festivalu bajke. Termin održavanja 19. OGFB je i ove godine u dvije edicije, lipanjska (07.-09.06.2024) i rujanska (06.-08.09.2024.). Prijaviti možete profesionalni ili amaterski umjetnički program ili kreativnu radionicu putem dostave odgovarajućeg obrasca, isključivo elektroničkom poštom, u za to predviđenom roku.

2024. godine Ogulinski festival bajke slavi svoj 19. rođendan koji će obilježiti 150. godišnjica rođenja Ivane Brlić Mažuranić, najpoznatije hrvatske književnice koja je u Hrvatskoj i u svijetu priznata kao jedna od najznačajnijih spisateljica za djecu. Kako je Ogulinski festival bajke jedinstveni projekt u Hrvatskoj potaknut stvaralaštvom Ivane Brlić-Mažuranić kojoj je rodni grad kao jedinstveni spoj prirodnih ljepota, brojnih mitova i legendi bio neiscrpno vrelo inspiracije u trenucima stvaranja najpoznatije zbirke bajki u Hrvatskoj, Priče iz davnine.

Rok za prijavu programa: 29.12.2023.-31.01.2024.

e-mail za prijavu: ogulinskifestivalbajke.ogfb@gmail.com

Nakon isteka roka prijave, organizator će u suradnju s umjetničkim direktorom izvršiti selekciju prijavljenog sadržaja te će o rezultatima odabira obavijestiti sve prijavitelje.

Veselimo se i ovogodišnjem druženju s vama!

OBRAZAC – PRIJAVE ZA KREATIVNE RADIONICE

OBRAZAC – PRIJAVE ZA AMATERSKU PRODUKCIJU

OBRAZAC – PRIJAVE ZA PROFESIONALNA KAZALIŠTA

OBRAZAC – PRIJAVE ZA PRIPOVIJEDANJE